Leden

 

 Voorzitter Rik  Annemie  Gerrit
     

Werking

Het oudercomité komt gedurende het schooljaar een aantal avonden samen in functie van de geplande activiteiten, gewoonlijk op een maandag, dinsdag of donderdag om 20u.

Deze bijeenkomsten vinden plaats in de school. De directeur en/ of  1 juf zijn meestal ook  aanwezig. Bij het begin van het schooljaar wordt onderling afgesproken welke activiteiten het oudercomité doorheen het jaar zal organiseren. Op de volgende bijeenkomsten wordt elke activiteit tot in de puntjes voorbereid. Als de activiteiten plaatsvinden staat het oudercomité uiteraard klaar om de handen uit de mouwen te steken.

Sommige ouders kiezen ervoor om niet aan de vergaderingen deel te nemen, maar helpen graag een handje bij de activiteiten zelf. Deze hulp is altijd welkom.

Een klein beetje inzet, met een groot resultaat …
Het doel van het oudercomité is klaar en duidelijk: een school kan best wat extra middelen gebruiken en met de opbrengst van enkele activiteiten per jaar kan het oudercomité een bescheiden maar concrete bijdrage leveren. Een kwaliteitsvolle schoolomgeving realiseren en onderhouden kost geld. Ook Vierhuizen moet hiervoor al eens beroep doen op het oudercomité.

Meedoen met het oudercomité is een vrijwillig engagement dat slechts een klein beetje tijd en inzet vraagt: één korte vergadering per maand in een gezellige sfeer en af en toe de handen uit de mouwen steken. De opbrengsten van de activiteiten worden integraal aangewend voor de school.

De leerlingen  varen er wel bij !

Oudercomité Vierhuizen & Meir

Facebookpagina: https://www.facebook.com/VZWOudercomiteVierhuizen/