• Home
  • PERSBERICHT: HLN: Basisschool Vierhuizen krijgt radiopresentator Manu Van Acker op bezoek in kader Warmste Week

nieuws-thumb
  • Geplaatst door :Dorien
  • Datum :18 Dec, 2023
  • Categorie : Persberichten

Hoog bezoek maandagmiddag in basisschool Vierhuizen in Buggenhout. Manu Van Acker en Pien Lefranc kwamen langs. Hun passage kadert in de Warmste Week die momenteel loopt.

Momenteel loopt de Warmste Week volop. De solidariteitsactie van VRT wordt jaarlijks georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarbij trekken ook de “Vlammende Reporters” Manu Van Acker en Pien Lefranc langs de 319 gemeentes van Vlaanderen en Brussel, op zoek naar warme acties en verhalen. Ook basisschool Vierhuizen werd daarvoor uitgekozen.

Maandagmiddag was het zover. Het was even wachten op vliegende reporter Manu Van Acker, maar bij aankomst werd meteen enthousiast werk gemaakt van een groepsfoto met de leerlingen en leerkrachten. De school heeft ook zelf een actie opgezet voor de Warmste Week. “We organiseerden een Oudercafé ten voordele van dit initiatief en tijdens onze kerstmarkt vond een verkoop van koekjes en kaartjes plaats ten voordele van de Warmste Week”, zegt directeur Nikie Van der Straeten. “We zetten ons graag mee in voor dit goede doel, omdat we De Warmste School dit schooljaar als ons jaarthema uitriepen en daarbij extra inzetten op welzijn van onze kinderen. Woensdag 20 december trekken we ook met een delegatie leerkrachten naar Brugge, waar het Warmste Huis staat om ons ook daar kenbaar te maken.”

Link naar het originele artikel:

https://www.hln.be/buggenhout/basisschool-vierhuizen-krijgt-radiopresentator-manu-van-acker-op-bezoek-in-kader-warmste-week~a423a3b3/

warmste week