Ouders die hun peuter, kleuter of lagere schoolkind wensen in te schrijven voor het schooljaar 2019-2020 in onze school kunnen dit doen op onderstaande data.

4 februari 2019 Start van de inschrijfperiode voor voorrangsgroepen (broers en zussen van leerlingen en kinderen van personeelsleden).
9 februari 2019 Open klasdag! Van 10.00 – 12.00 uur op de vestigingsplaatsen Vierhuizen & Meir.   Bent u op zoek naar een leuke school?   Op zaterdag 9 februari zetten we de deuren van onze kleuterschool en het 1ste leerjaar open. We laten u kennismaken met ons pedagogisch project, de manier waarop we werken, de extra ondersteuning en zorg die we bieden alsook de informatie omtrent de verschillende domeinen in de kleuter- en lagere school.
1 maart 2019 Inschrijfdag in GO!Basisschool Vierhuizen & Meir. (zowel voor hoofdschool als wijkschool)   We voorzien inschrijfmogelijkheid tussen 8.00 uur en 16.30 uur of na telefonische afspraak. (052/33.28.18)   Daar het aantal plaatsen voor sommige geboortejaren beperkt is, speelt de volgorde van inschrijven een belang.   Ouders die hun kind willen inschrijven op onze school, brengen de KIDS-ID of ISI-kaart mee. Een andere officieel document waarop het rijksregisternummer staat vermeld kan ook.